OPENINGSUREN

Ma.: gesloten
Di.: 9.30-12.00u. | 13.30-18.00u.
Wo.: 9.30-12.00u. | 13.30-18.00u.
Do.: 9.30-12.00u. | 13.30-18.00u.
Vr.: 9.30-12.00u. | 13.30-18.00u.
Za.: 10.00-12.00u. | 13.30-17.00u.
Zo.: gesloten

Ook op afspraak.
Op feestdagen gesloten.

OVER ONS

Antonis Meubelen: al vier generaties een meubelzaak met hart en ziel

Beautiful woman holding tea cup while touching dog on sofa

EEN ECHTE FAMILIEZAAK

Antonis Meubelen in het gezellige centrum van Lommel is een echte familiezaak, gespecialiseerd in stijlvolle designmeubels van vertrouwde designmerken uit onder andere België, Nederland, Italië, Duitsland en Scandinavië. Antonis Meubelen, gelegen aan Dorp 10, is uitstekend bereikbaar en om de hoek zijn op loopafstand voldoende gratis parkeerplaatsen voorhanden.

Luc en Marie-Claire Antonis selecteerden voor u kwaliteitsmerken, zoals Cor, Gelderland, Pastoe, Kartell, Bench en Durlet… Op onze site vindt u een compleet overzicht.

Naast tafels, stoelen, relaxzetels, bankstellen, bedden en boxsprings, vindt u in de collectie een uitgebreid aanbod met woondecoratie, zoals verlichting, (sier)kussens, tapijten en kleinmeubelen.

WE NAMEN DE ZAAK OVER IN 1991

Luc en Marie-Claire zetten de familietraditie verder, die vier generaties geleden begon. “Mijn overgrootvader Cornelius Antonis begon ruim honderd jaar geleden te handelen in meubelen”, vertelt Luc Antonis. “Hij was een échte ondernemer, die vanuit Bergeyk de grens over ging om via een tussenstop in Brussel zijn geluk in Lommel te beproeven. Al snel werd Antonis een vertrouwd begrip en we werken dagelijks met hart en ziel om dat zo te houden. Kwaliteit loopt nog steeds als een rode draad door de hele zaak.”

Specialisatie in designmeubels

In 1991 namen Luc en Marie-Claire de zaak over. Geleidelijk aan kozen zij meer en meer voor designmeubelen. In 2013 is de hele zaak verbouwd en opgefrist. U vindt bij ons een ruime, overzichtelijke presentatie van de collectie met een mooie mix van designklassiekers en verrassende nieuwe creaties. In de winkel laten we verrassende combinaties zien, om te bewijzen hoe u met designmeubelen een warme, huiselijke sfeer kunt creëren.

Profiteer van onze vakkennis

Luc Antonis kwam op 22-jarige leeftijd in de familiezaak. “Ik ben er ingerold. Als kleine jongen werkte ik tijdens de vakantie volop mee in de meubelwinkel. Zo is mijn passie voor meubelen vanzelf gegroeid. En dat beviel zo goed dat ik in Hasselt de opleiding tot binnenhuisarchitect heb gevolgd. Door deze uitgebreide vakkennis kunnen we u optimaal adviseren.”

Trots op trouwe klantenkring

Vooral de persoonlijke band die je met vaste, trouwe klanten opbouwt, maakt dit vak zo mooi. Veel huidige klanten kwamen vroeger in hun kinderwagen voor het eerst bij Antonis in de winkel. “Veel families blijven onze zaak trouw. Het is mooi om te zien dat telkens een nieuwe groep liefhebbers in onze winkel binnenloopt.”

Persoonlijke benadering

Luc en Marie-Claire proberen Antonis Meubelen voortdurend te vernieuwen, maar de persoonlijke benadering is gebleven. “Bij ons wordt u warm onthaald en u koopt met een goed gevoel. Door het persoonlijke contact horen onze trouwe klanten eigenlijk ook een beetje bij de familie. Onze klanten dragen we écht in ons hart.”

Moderne zaak, maar de ouderwetse service blijft….

Natuurlijk vindt u bij Antonis Meubelen prachtige designmerken met de klassiekers van vandaag en morgen, maar Luc en Marie-Claire Antonis onderscheiden zich vooral door de persoonlijke service. Een gelukkige klant is uiteindelijk de beste reclame. Denk bijvoorbeeld aan:
• Desgewenst een bezoek bij u thuis, zodat we ter plekke kunnen passen en meten om u optimaal te adviseren. Bovendien past uw keuze daardoor uitstekend bij de bouwstijl van uw huis en de kleuren in uw interieur.
• De mogelijkheid om relaxzetels, tv-zetels en bankstellen uitgebreid te testen. In onze zaak of bij u thuis!
• Optimaal advies op basis van uw persoonlijke thuissituatie: ieder gezin is uniek!
• Gratis bezorging aan huis (inclusief montage).

Ervaar de voordelen van onze na-service

Na-service is heel belangrijk. “Klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven door in onze zaak een designmeubel te kopen, mag je ook niet in de steek laten als er onverhoopt toch eens een probleem voorkomt. Daarom zoeken we altijd een goede oplossing. Bovendien verkopen we alleen kwaliteitsmerken, die een goede na-service nastreven.”

Een impressie van onze winkel

TOP